RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Як загадати бажання в дзеркальну дату 12.02.2021, щоб воно збулося: поради і точний час

12 лютого 2021 року - дзеркальна дата, яку вважають особливим і навіть чарівним днем. На думку нумерологів, в цей день буде одна хвилина, в яку всі думки стануть матеріальними, незалежно від того, хороші вони чи погані.

Про це розповідає fb.ru.

Це час - 12:12. З 12:12 до 12:13 можна думати про щось погане. Навпаки, в цю хвилину варто згадати своє найзаповітніше бажання. Можливості для його виконання не змусять себе чекати.

Ця чарівна хвилина - унікальний час, коли Всесвіт почує кожного і буде уважна до будь-якого запиту на зміну долі. Тому важливо максимально чітко і детально сформулювати своє бажання.

Тим, хто вірить в магічні ритуали, можна підсилити свій запит одним з них - зі свічками і дзеркалом.

Для цього треба знайти картинку, що найбільш точно відображає суть бажання, зайти в порожню кімнату і поставити на стіл дзеркало, а праворуч і ліворуч від нього - по свічці. Як тільки на годиннику з'явиться 12:12, треба запалити свічки і піднести картинку до дзеркала так, щоб вона повністю відобразилася в ньому, а ви маєте бути на задньому тлі.

Дивлячись на відображення, треба наповнитися радістю, як ніби ви вже отримали бажане - концентруватися потрібно саме на емоційній частині. При цьому не потрібно думати про шляхи досягнення своєї мети - Всесвіт все сам розставить по місцях так, як потрібно, а ви просто радійте.

Після закінчення проведення ритуалу залиште свічки догоряти, а картинку приберіть в місце, де її ніхто не знайде. Позбутися її можна лише тоді, коли загадане бажання збудеться.

Раніше "Апостроф" розповідав, що 12.02.2021 може перевернути життя трьох знаків Зодіаку.