RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Стоматологу, що била дітей в Рівному, повідомили про підозру: що їй загрожує

Дитячому лікарю-стоматологу з міста Рівне Інні Кравчук, яку звинувачують у побитті своїх маленьких пацієнтів, повідомили про підозру в нанесенні умисних легких тілесних ушкоджень і побоїв малолітнім.

Про це повідомляється на сайті Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, лікар вчинила насильницькі дії по відношенню до дітей, чим завдала їм фізичного болю і викликала у них страх, емоційну невпевненість і психологічні страждання.

На даний момент відомо про трьох постраждалих дітей влітку 2020 року та про одного - в лютому цього року.

При цьому, куди поділася підозрювана, невідомо, її місцезнаходження для вручення підозри не встановлено. Жінки немає ані за місцем проживання, ані за місцем роботи. Тому, згідно з КПК України, повідомлення про підозру вручено її батькові, як близькому родичу.

Відзначимо, підозру вручено за ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 126 КК України. Частина 1 статті 125 - умисне легке тілесне ушкодження карається карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Частина 1 статті 126 - умисне нанесення удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Як повідомляв "Апостроф", в російському місті Новодвінск колишня вихователька дитячого саду жорстоко поводилася з дітьми.