RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Україна очолила європейський рейтинг: чому це не радує

Україна очолила один з європейських рейтингів. Однак для самої країни це великий мінус, а не плюс, і на те є свої причини.

Про це повідомляє Numbeo.

Йдеться про рейтинг найбільш кримінальних країн Європи. Список країн був складений представниками статистичного порталу Numbeo. Редактори порталу збирають різні дані з самих різних країн і регіонів світу, зазвичай вони вивчають якість життя і рівень злочинності.

Ті дані, які публікує портал Numbeo, часто використовують авторитетні видання, наприклад, це робить Forbes. У п'ятірку найбільш кримінальних країн Європи за версією Numbeo увійшли Молдова, Ірландія, Франція і Швеція.

Лідером списку є Україна.

Так званий "кримінальний індекс" країни становить 48,85. Російська Федерація знаходиться на 11-му рядку, а найменший показник злочинів в Європі у Швейцарії та Словенії.

Індекс Швейцарії дорівнює 21,60, а Словенії - 21.07. Примітно, що "індекс безпеки" у України також найнижчий - 51.15, для порівняння, у Словенії він становить 78,93.

Як писав "Апостроф" раніше, колишній співробітник правоохоронних органів поставляв до Києва кокаїн в дитячих машинках, фото