RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

День митників і податківців в Україні: кращі привітання в прозі і смс

У четвер, 18 березня, в Україні відзначають День працівника податкової та митної справи. Це свято було встановлено указом президента України від 11 жовтня 2013 року для забезпечення єдності і цілісності податкової та митної політики держави.

"Апостроф" зібрав яскраві привітання для митників і податківців з їх професійним святом.

***

Тому, хто стоїть на сторожі держави, тому, чиї очі подібні рентгена, в День митника я адресую свої привітання! Нехай для опису твоєму житті підходять тільки найяскравіші і кращі епітети, а щастя, зігріваючи серце, не вимірюється ніякими заходами!

***

З Днем української митниці! Нехай доля буде прихильною до вас, на роботі супроводжує удача, життя дарує гарний настрій, сім'я радує, друзі підтримують в будь-якій ситуації! Будьте щасливі!

***

Вітаю з професійним святом! Бажаю, щоб більше пригод було в звичайному житті, а на роботі хай все буде спокійно.

***

Звід митних правил ти знаєш напам'ять, і навіть якщо повз пробіжить миша, ти зловиш її і серйозно запитаєш про те, задекларовано? Словом, ти співробітник вищого сорту, і в День митника я щиро бажаю тобі самого першокласного щастя!

***

Ти уважно стежиш за оборотами коштів і рукою закону направлешь їх в потрібне русло, допомагаєш громадянам і компаніям дотримуватися податкове законодавство, корисно як для правопорядку, так і для совісті! Вітаю з Днем працівника податкових органів!

***

Я хочу привітати тебе з Днем податкової служби! Стояти на сторожі благополуччя держави - місія складна і почесна. Ти блискуче справляєшся зі своїми службовими обов'язками завдяки своєму величезному досвіду і знань. Бажаю тобі просування по кар'єрних сходах, успіхів у роботі. Нехай у тебе завжди буде відмінний настрій, бажаю здоров'я, щастя і благополуччя!

***

Податківці - вірні слуги народу. Це ви, дорогі наші, строго контролюєте поповнення державної скарбниці, і тим самим впливаєте на її розвиток і процвітання. Сьогодні ваше свято, дозвольте від щирого серця привітати вас і побажати всього найкращого. Нехай здійснюються ваші мрії, нехай удача завжди супроводжує вам, нехай в особистому житті все йде, як по маслу.

Раніше "Апостроф" опублікував головні дати церковного календаря по місяцях.