RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Харківський депутат задекларував цікаве "рухоме майно" - може напасти і вкусити

Депутат Харківської міської ради від партії "Опозиційного платформи - За життя" (ОПЗЖ) Джавід Саїд вніс до своєї декларації живого лева.

Про це свідчать дані в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Політик задекларував африканську тварину як "цінне рухоме майно". У документі говориться, що лева він придбав у 2017 році. Вартість покупки не вказана.

У соціальних мережах Джавіда Саїда є фотографії з екзотичним вихованцем. На знімках видно, що господар його абсолютно не боїться. Він возить тварину в машині, грає з нею і дресирує.

Також в декларації депутата зазначено, що у нього є три квартири і два житлових будинки, земля в Харкові та нежитлові об'єкти в Харкові та Одесі. Крім того, політик володіє автомобілем марки Bentley Continental 2006 року випуску.

Джавід Саїд - був обраний депутатом у 2020 році. До цього обіймав посаду радника Харківського міського голови Геннадія Кернеса з питань національних меншин. Зараз він також є президентом громадської організації Союз афганців України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше легендарний футболіст київського "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський розповів, що він завів їжака-альбіноса.