RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Бренд жіночого одягу VOVK представив нову кампанію "Campaign High Summer 2021"

новини компаній

Бренд жіночого одягу VOVK представив Campaign High Summer 2021. Основною метою і меседжем, який намагалися донести в рекламній кампанії є єднання з природою.

Про це йдеться в пресрелізі бренду.

"Хіба це не чудово хоча б іноді зробити паузу від міської метушні, відволіктися від галасливих машин і інших звуків і нарешті побути в гармонії з самою собою. Насолоджуватися всім тим, що навколо: співом птахів, шелестом листя і подувом вітру, ароматом квітів і трави або дивитися на все живе... Все, що потрібно, щоб відчути літо на повну - з'єднатися з природою, насолодитися сповна заходами і світанками, увібрати в себе енергію безкрайнього неба, моря, глибоких озер і річок, знайти справжню гармонію зі світом і стати тією самою загадковою німфою, яка полонить і зачаровує"

У новій лінійці всі образи виконані такими, які дозволять стати частиною природи і відчути всю її міць і силу, пишуть дизайнери. Ніжні однотонні моделі переплітаються з яскравими сукнями в смужку, а романтичний квітковий принт доповнює ці максимально легкі і практичні образи. Льон, штапель і віскоза - основні матеріали нового Campaign High Summer 2021.

"Ідіть на примірку в затишні студії жіночого одягу VOVK або дивіться новинки в інтернет-магазині бренду. Нехай це літо стане по-справжньому вашим, а ви, безсумнівно, знайдете своє місце сили і те, що подарує справжнє щастя і світло - красиві образи на кожен день від бренду VOVK!"