RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Названо найбезпечніші авто для подорожей, які не підведуть в дорозі

Літо - час подорожей, і все частіше люди обирають для цього автомобілі. Експерти назвали найнадійніші і безпечні авто для далеких поїздок.

Про це пише Тravelers Тoday.

Chevrolet Bolt EV 2020 року

Chevrolet Bolt EV - електромобіль, який є одночасно безпечним і економічним транспортним засобом. За оцінкою Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США, Chevrolet Bolt отримав оцінку 5,0 з 5,0 за загальну безпеку. Машина вміщує до п'яти пасажирів.

Toyota Prius LE 2020 року

Toyota Prius LE 2020 року - гібридний автомобіль, що працює як на газі, так і на електриці. Це одночасно надійний і безпечний автомобіль для тривалих автомобільних поїздок по країні. Prius має кілька функцій безпеки, серед яких система попередження про зіткнення, автоматичне екстрене гальмування і інші.

Honda HR-V 2020 року

Honda HR-V - це надійний і комфортабельний автомобіль, який добрепочувається на пересіченій місцевості. Авто представлено різними моделями, які пропонують багато обладнання на вибір, а також воно має п'ять різних режимів внутрішньої компоновки, що дає безліч способів розміщення речей під час подорожей.

Subaru Crosstrek Limited 2020 року

Subaru відома створенням надійних туристичних автомобілів, і Subaru Crosstrek виправдовує ці очікування. Він є дуже надійним автомобілем і дає достатньо місця для пасажирів і зберігання речей. Технологія безпеки включає EyeSight, яка попереджає про лобове зіткнення і уповільнює або зупиняє авто під час аварії.

Ford Mustang GT 2020 року

Ford Mustang GT доступний в кузові купе або кабріолет, проте у нього немає повного приводу. При цьому авто економічне і оснащене системами безпеки, такими як електронний контроль стійкості, який допомагає Mustang рухатися в бажаному напрямку при занесенні. Він також має чотириколісні дискові гальма і систему контролю сліпих зон.

Як писав "Апостроф", раніше фахівці склали рейтинг позашляховиків, які ідеально підходять для їзди за містом.