RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Монстр-трак встановив світовий рекорд по їзді на воді: ефектне відео

В США встановили рекорд Гіннеса по їзді на автомобілі по воді. Його встановив Майкл Сталлоне, який зміг побити попередній рекорд і проїхати 1,53 км на вантажівці Traxxas X-maxx.

Про це повідомляє видання Autoevolution.

Рекорд з їзди на вантажівці по воді було встановлено в Річфілд-Спрінгсі (штат Нью-Йорк) в минулому році. Спочатку відео було опубліковано на каналі Майкла на Youtube , але рекорд по подоланню "найбільшої відстані над водою на автомобілі з дистанційним управлінням (RC)" був нещодавно внесений до "Світових рекордів Гіннеса".

Сталлоне використав вантажівку-монстра Traxxas X-maxx, обладнавши її RC-байдарками. За даними компанії Traxxas, акумулятор X-maxx здатний розвивати до 80 км/год на дорозі.

На відео видно, що його передні колеса ледве торкаються води, однак вантажівка дійсно їхала по воді. Встановлений Майклом рекорд складає 1,53 км, що більш ніж удвічі перевищує попередній рекорд їзди автомобілем по воді.

Як повідомляв "Апостроф", британський каскадер, винахідник і пілот реактивного костюма Річард Браунінг побив три світові рекорди Гіннесса. За допомогою літального апарату він "пробіг" спринт, подолав дистанцію з бар'єрами і перестрибнув планку для атлетів з жердинами.