RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Переселенець з Донбасу обматюкав Україну - вибачень довго чекати не довелося: відео

Блогер з окупованого Донбасу Антон Громов спровокував скандал, назвавши Україну “й***ною”. Після шквалу критики він опублікував нові відео з вибаченнями.

Про це він сказав у своєму Instagram.

21-річний блогер Антон Громов, який у 2014 році переїхав з Донецьку до Дніпра, скаржився в Instagram, що його друга з Росії не пускають в Україну. За це він обматерив рідну країну.

"Ні*уя немає, прав, нічого немає... І що в підсумку? У підсумку, бл**ь, я залишаюся в цій й**аій Україні. Зніму, с*ка, квартиру нормальну і буду сидіти тут", - сказав хлопець.

Після великої хвилі критики, хлопець опублікував нові відео з вибаченнями перед країною та українцями, а також обмежив доступ до своєї сторінки в Instagram.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика! 18+!

Раніше "Апостроф" повідомляв, що юна блогерка з Ірпеня закликала заборонити українську мову, через що втрапила в черговий мовний скандал. Після хвилі обурення і загроз вона записала відеоролик з вибаченнями.

Також харків'янка "вибачилася" після образи учасників параду вишиванок, яких вона назвала "бидлом". Через витівку дівчина втратила роботу.