RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Українець випадково дізнався, що "помер" більше 10 років тому - про смерть заявила його дружина: фото і відео

45-річний житель Полтави Анатолій Маковський хотів поновити документи, та дізнався, що його визнали мертвим ще 11 років тому.

Про це повідомляє "Суспільне".

Заяву про оголошення померлим Анатолія Маковського подала його дружина. У червні 2007-го чоловік пішов з дому і не повернувся, ніхто з їхніх спільних родичів та друзів також не знає про його місце знаходження. Утримувати самій сина було тяжко, тому жінка хотіла оформити пенсію в зв’язку зі втратою годувальника, а тому просила суд оголосити її чоловіка померлим, так як протягом більш ніж три роки немає відомостей про місце його перебування.

Сам же Анатолій говорить: тоді він проживав у Полтаві, а зі знайомими та жінкою не спілкувався.

"Я жив тут (у Полтаві – ред.) всі три роки. Я тут виріс, тут народився. Я ж не зобов’язаний сидіти у тому селі. На якій підставі?Це три роки вони просто так просиділи, пробили, думають: "Та судимий, може десь сидить, а може убили". Це треба все робити (перевіряти – ред.). Вони просто поставилися халатно", − каже полтавець Анатолій Маковський.

Раніше 37-річний житель села Малий Тростянець Полтавської області Костянтин Джеджера за два дні до свого дня народження дізнався від поліції, що на кладовищі знаходиться його могильна плита, а, судячи з документів, він уже мертвий.