RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Обшук в "Консалтинговій групі А-95" - помста за матеріали про "БРСМ-нафта" - директор компанії

Нацполіція проводить обшуки в офісі та квартирах співробітників "Консалтингової групи А-95". Директор компанії Сергій Куюн пов'язує їх перш за все з викривальними матеріалами про мережу АЗС "БРСМ-нафта".

Про це він повідомив у Facebook.

"Сьогодні в наших квартирах і офісі "Консалтингової групи А-95" пройшли обшуки, вилучена техніка. Останнє, що повідомили: "поліція з ломом і сокирою увійшла в офіс". Ми багато пишемо про свавілля силовиків, а сьогодні самі стали об'єктом класичної атаки ", - заявляє Сергій Куюн.

За словами Куюна, обшуки проходять в рамках справи про схему мінімізації податкових зобов'язань, однак про компанії, які фігурують у справі ані він, ані його колеги не чули. Також, самі слідчі дії в "Консалтинговій групі А-95" пов'язують з "замовленням" мереж АЗС, про які виходили викривальні матеріали на інформаційних ресурсах групи, зокрема мова йде про мережу АЗС "БРСМ-нафта".

"Гаразд, тепер про те, хто замовив. Цей почерк не сплутати ні з ким. В основу ухвали лягли тези, які по говно-сайтам розганяє вже третій місяць мій "друг" Олександр Мельничук з БРСМ-Нафта. Користуючись нагодою, я також хочу передати привіт власнику цього з дозволу сказати бізнесу Андрію Васильовичу Бібі! Ви такий неоригінальний, не те що в своєму бодяжному бізнесі - то одне додасте, то друге, то третє, а тут ... Але, писали то ми про багатьох, тому про всяк випадок передаю привіт і іншим бодяжника типу МОТТО, SunOil і особливо міні-НПЗ в Мерефі компанії "Альтернатив Енерджі Сорсес Компані" ", - відзначає Куюн.

На думку директора "Консалтингової групи А-95" Сергія Куюна, справа не має перспектив. Також, в коментарях під повідомленням Куюна в Facebook, Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев написав, що бере питання на особистий контроль.

Як повідомлялося раніше, журналіст медіа-групи 1 + 1 звернувся в поліцію із заявою про погрози фізичної розправи з боку власника "БРСМ-нафта" Андрія Біби після виходу критичного сюжету про нього і його компанію.