RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Танки і САУ замість комбайнів: окупанти в Криму вивели на поля важку бронетехніку, відео

У мережі з'явилося відео з численним угрупованням важкої військової техніки, яка борознить кримські поля, немов комбайни.

Ролик опублікував Telegram-канал "Крымская ласточка".

Відео знято з салону автомобіля, на дорозі між двома полями. На кадрах чути, що очевидці вельми здивовані такій зустрічі.

Судячи з реплік, здалеку їм спочатку здавалося, що це звичайна важка техніка сільськогосподарського призначення. Однак, під'їхавши ближче, люди побачили перед собою численні 152-мм дивізійні самохідні гаубиці 2С19 "Мста-С"та бронетранспортери. Можливо, в групі, крім САУ і БТРів, були присутні і танки, однак на кадрах відео їх не видно.

"Нічого собі! Вона тут не зупиниться хоча б?", - коментує побачене одна з очевидців, побоюючись, що одна з одиниць бронетехніки зупиниться прямо на дорозі, і перегородить їм шлях.

САУ і бронетранспортери переїжджали дорогу з одного поля на інше і навіть створили через це затор із декількох автомобілів.

"Військово-курортний півострів. Може, урожай збирають?! Місцеві комбайнери", - підписали відео редактори "Крымской ласточки".

Тим часом українські військові провели навчання під носом у окупантів, відпрацьовуючи відбиття ворожих авіаударів.