RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Поблизу Києва запрацював безкоштовний реабілітаційний центр для дітей

новини компаній

Центр інклюзії та корекції "Єва" на 40 місць вже приймає відвідувачів, тут безкоштовно допомагають дітям, які пройшли лікування онкології, і дітям з інвалідністю. Центр розташований в передмісті Києва, серед соснового лісу в селі Петропавлівська Борщагівка. В "Єві" працює 8 спеціалістів: логопед, корекційні психологи, реабілітологи (в басейні і в залі ЛФК), арт-терапевт і масажист. Центр працює за підтримки холдингу TECHIIA.

Про це пишуть "Економічні новини".

Тут надають допомогу дітям з інвалідністю з діагнозами:

- ДЦП різних форм

- синдром Дауна

- РАС

- дитячий аутизм

- психічні розлади

- затримка мови

- вади слуху

- порушення опорно-рухового апарату

Також допомагають повернутися до нормального життя дітям, які пройшли або проходять лікування онкології, якщо реабілітацію дозволяє і рекомендує лікуючий лікар.

"Центр "Єва" фактично почався кілька років тому як програма реабілітації в басейні для дітей, які пережили лікування онкології. Віддача і професіоналізм реабілітологів дала помітні результати відвідувачам, і за допомогою холдингу TECHIIA ми переросли в повноцінний центр інклюзії та корекції з набором різнопланових фахівців", - розповідає Світлана Єжова, директор Центру "Єва".

З березня 2021 в "Єві" вже надали допомогу 120 дітям. Їх ділять на курси по 40 дітей, з кожним курсом працюють два місяці. При необхідності після перерви можна записатися на повторний курс. Всі заняття безкоштовні.

"Ми з партнером Юрою Лазебніковим майже два роки фінансували програму реабілітації в басейні, тому що вона давала реальні результати - після курсу діти виходили з басейну на власних ногах. Тому, коли з'явилася ідея масштабувати проект в професійний центр, ми погодилися профінансувати його діяльність. Такий спектр послуг діти, які цього потребують, навряд чи отримають в іншому місці. Тим більше, безкоштовно", - коментує Олег Крот, керуючий партнер холдингу TECHIIA.

У "Єві" працюють з дітьми віком від 3 до 18 років. Зараз триває запис на курс, який розпочнеться у листопаді. Деталі - на сторінці "Єви" у Facebook, або за телефоном, що вказаний там же. Адреса центру: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Шевченка, 98.

TECHIIAміжнародна диверсифікована холдингова компанія. Об'єднує більше 10 бізнес-проектів і 1000+ співробітників. Працює в напрямках кіберспорт, ІТ-продукти, ІТ-сервіс, венчурна студія, виробництво і дистрибуція кіберспортивного мерчу і аксесуарів, будівництво інфраструктурних об'єктів, послуги зі збору даних за допомогою БПЛА і їх аналіз. Офіси компаній розташовані на Кіпрі, в США і Україні. Соціальні ініціативи холдинг реалізує через громадську організацію "Фундація Течія". З 2018 засновники TECHIIA інвестували в благодійні проекти понад 12 млн грн, з березня 2021 профінансували діяльність центру "Єва" на більш ніж 1,3 млн грн.