RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Їм комфортно поряд з господарем: названі топ-10 порід собак

Собаки давно стали невід'ємною частиною життя багатьох людей. Японські вчені з'ясували механізм дружби між людиною і собакою: прив'язаність між ними така ж міцна, як між матір'ю та дитиною. Але є головні 10 порід, які не витримують розлуку з господарем.

Про це повідомляє “Профіль”.

Лабрадор

Ці собаки найбільш товариські і спокійні. Але при довгому розставанні з господарем поведінка лабрадорів може погіршитися.

Бордер-коллі

Ці собаки розумні, легко піддаються дресируванню. Тому на самоті вони можуть швидко почати сумувати і нудьгувати, в результаті розвивається тривожність.

Кавалер-кінг-чарльз-спанієль

Ці собаки-компаньйони важко переносять самотність, їм необхідна присутність людини поруч. Через це розлука може спровокувати появу ряду поганих звичок.

Джек рассел тер'єр

Ця порода дуже енергійна, тому довге сидіння вдома завдає шкоди психічному здоров'ю. Коли людини немає поруч, джек-рассел-тер'єр стає некерованим, завдаючи шкоду всьому навколо.

Німецька і австралійська вівчарка

Для цих собак важливо перебувати в оточенні. На самоті починають сумувати, через що виникають проблеми зі здоров'ям.

Бішон фрізе

Ця порода відноситься до собак-компаньйонів. У родинному колі, поруч з господарем їм комфортно. А ось самотність приносить великі страждання.

Угорська вижла і німецький короткошерстий пойнтер

Ці витончені й стрункі собаки були виведені для полювання. Їм подобається перебувати поруч з власником і завжди бути в русі. Тому постійне сидіння в закритому приміщенні діє негативно.

Той-пудель

Це найменший вид пуделів. Вони відрізняються м'яким і легким характером. Для них важливо постійно відчувати любов і турботу, тому розлука може спровокувати розвиток серйозного розладу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як наші чотирилапі друзі відчувають настрій і чому схожі на своїх господарів.