RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Похолодання до +6 і дощі з грозами: актуальний прогноз погоди в Україні до кінця тижня

В Україні вже відчувається наближення осені. Найближчим часом погода ще не раз порадує нас теплом і яскравими сонячними променями, але ночі вже явно не літні, під час яких можна обійтися легкими шортами і футболкою.

Український Гідрометцентр опублікував погодний прогноз на найближчі дні до 29 серпня. У деяких місцях мінімальна добова температура повітря опуститься до 7 або навіть 6 градусів за Цельсієм.

Так, 26 числа в центральній, північній та деяких південних частинах України очікуються дощі з грозами. Без істотних опадів обійдеться лише на заході та на Сході країни. Але і там опади очікуються в нічний час.

Буквально на наступний день, 27 серпня, дощі з грозами накриють весь західний регіон, а також східні області, включаючи Суми і Харків.

Центральні та південні регіони обійдуться без опадів.

28 серпня дощі з грозами продовжать бушувати в Західному регіоні. У всіх інших обійдеться без істотних опадів, але з мінливою хмарністю.

На наступний день Західні регіони України буде все так же заливати і вдень і вночі, але вже не так сильно і з меншою ймовірністю гроз.

Раніше ми також повідомляли, що на днях на заході України розгулялася негода: без світла залишилися сотня сіл і містечок.