RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Людей мало, пляжі чисті: які ціни на українських курортах в "оксамитовий" сезон

Настав оксамитовий сезон, відпочинок в цей час в чомусь навіть краще за літній - менше народу та медуз. Крім того, пропонується багато знижок на проживання.

Про це пише "ТСН".

Кирилівка

Оксамитовий сезон в Кирилівці стартує 26 серпня і триває до 20 вересня. Знижки на житло досягають 30-50% від вартості в розпал сезону. Стають доступними і популярними люксові варіанти в готелях. Так, ціна на проживання на базах відпочинку в середньому складає 250 грн на добу, проживання в сімейному готелі обійдеться в 280 грн на добу, а за номер в готелі просять 380 грн на добу.

Залізний Порт

Курортники, які вибрали оксамитовий сезон для відпочинку в Залізному порту розповідають, що в селі зараз мало людей і чисті пляжі. З кінця серпня ціни на житло впали - бази відпочинку пропонують знижки в 60%. На 25% знизилися тарифи і на проживання в гостьових будинках. Проживання в котеджах також подешевшало - за двох людей з триразовим харчуванням в їдальні потрібно віддати 750 грн на добу, а влітку ціна була 1560 грн.

Затока

У вересні море в Затоці ще тепле, на пляжах менше людей, а житло коштує дешевше. Можна знайти варіанти від 250 грн - це буде гостьовий будинок. За 300 гривень є варіанти проживання в готелях, базах відпочинку, пансіонатах. Навіть на першій лінії в готелях можна знайти номер за 280 гривень, тоді як в пік сезону ціни стартували від 800 гривень.

Раніше "Апостроф" розповідав про "підводні камені" відпочинку в Кирилівці в оксамитовий сезон.