RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Право на комфорт: відома дизайнерка зробила безкоштовний ремонт для сім'ї учасника АТО

Благодійний проєкт "Право на комфорт" в четвертій серії допоміг вже новим героям реаліті - вдові загиблого героя АТО з дітьми. Нові герої реаліті-шоу "Право на комфорт" - вдова загиблого героя Наталя з двома дітьми підлітками, які вже 13 років проживають в одній кімнаті комунальної квартири.

Чоловік Наталії - герой АТО, загинув під час бою в Дебальцевому.

"Її чоловіка поранило осколком у серці, і після його смерті Наталя сама шукала тіло чоловіка, бо допомоги від держави в цьому процесі не було жодної. Тільки уявіть: жінка сама телефонувала до моргів, лікарень, і на відео в інтернеті розглядала трупи, щоб знайти кохану людину", - ділиться автор проєкту дизайнер-архітектор Вікторія Файнблат.

Після смерті чоловіка, героїня проєкту отримала компенсацію від держави, проте її вистачило лише на те, щоб купити порожню однокімнатну квартиру під Києвом, яка довгі роки простоювала без ремонту, адже коштів на це у сім'ї не було.

Команда проєкту вирішила допомогти родині та зробила повноцінний ремонт у квартирі героїв, купивши також нову техніку і здійснивши їхні мрії.

"Нам треба було не просто зробити ремонт, а змінити їхні життя, щоб вони повірили, що все ще попереду. І у нас це вийшло, адже ми бачили їхні щасливі обличчя, і для нас це також велике щастя – бачити змінені долі", - коментує Вікторія Файнблат.

Проєкт "Право на комфорт" створений для допомоги дітям із неповних і малозабезпечених сімей, дітям-сиротам. В рамках реаліті, команда проєкту не тільки змінює житло героїв, а й надає їм психологічну та медичну допомогу. Всі бажаючі допомогти, можуть приєднатися до проєкту за допомогою сайту "Право на комфорт" і в соціальних мережах: Facebook та Instagram.