RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

Всі новини

Окупанти в Криму провели масову висадку десанту: знищували "банди" і боролися з "терористами"

Окупанти провели в Криму масштабні командно-штабні навчання на полігоні Опук. В їх рамках екіпажі близько 20 вертольотів Мі-8АМТШ забезпечили висадку мотострілкових підрозділів з'єднань берегової оборони.

Про це повідомляє прес-служба Південного військового округу РФ.

"За сценарієм розіграшу бойових дій умовні бандформування проникли на територію республіки (окупованого Криму, - "Апостроф") з метою проведення терактів і дестабілізації обстановки в інших регіонах Південного федерального округу", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що "бойовиків" блокували мотострілецькі підрозділи армійського корпусу за підтримки тактичного повітряного десанту, "бандгрупи" були знищені.

"Десантування особового складу здійснювалося по-штурмовому з положення зависання вертольотів над землею з використанням канатних і інших спеціальних засобів. Прикриття висадки тактичного десанту забезпечили ударні вертольоти Ка-52" Алігатор", - додали в прес-службі.

Уточнюється, що в навчаннях беруть участь близько 8 тисяч військовослужбовців і задіяно близько 350 одиниць озброєння і військової техніки.

Як повідомляв "Апостроф", 25 вересня на Яворівському полігоні під Львовом пройшло перше в історії спільне десантування американських і українських військових.