RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Між страхом та веселощами: до чого сниться свято Хелловін

В ніч з 31 жовтня на 1 листопада, в переддень католицького Дня всіх святих, в світі відзначають Хелловін. На людину, яка побачить це свято уві сні, чекають зміни в житті, проте велике значення має контекст сновидіння.

"Апостроф" розповідає, до чого сниться Хелловін.

Важливо, чи було тому, хто бачив сон про Хелловін страшно, чи весело, і де він його святкував.

Сонник Міллера

Згідно з сонником Густава Міллера, якщо ви наснилися собі в костюмі персонажа, пов'язаного з Днем Усіх Святих - ви зумієте розгадати якісь давні таємниці знайомих. Імовірні події, які відкриють вам їхній "зворотний бік". Якщо ви відчували страх, на вас чекає розчарування, а якщо було весело, то будете приємно здивовані або захоплені.

Той, хто уві сні бачив вечірку, присвячену Хелловіну, потрапить у незвичне середовище та атмосферу. Знову ж таки важливий настрій сну: якщо було весело, то нове суспільство буде прихильно налаштоване, а якщо нудно та некомфортно – у новій компанії буде незатишно.

Тому, хто побачив уві сні святкування Хелловіна в старому занедбаному будинку повному привидів - настав час розпрощатися з комплексами та страхами. Якщо ж за сновидцем гналася примара - йому треба навчитися простіше дивитися на свої невдачі. Гарбузові голови, що ожили, говорять про те, що необхідно приймати самостійні рішення.

Сонник пастора Лоффа

Якщо уві сні святкування напередодні Дня всіх святих відбувалося на цвинтарі, це знак, що у вас у житті є щось, чого ви не можете зрозуміти і це вас злить.

Якщо ж сновидець з боку спостерігав бурхливе святкування Хелловіна, можна сміливо втілювати у життя найшаленіші ідеї. Подібний сюжет говорить про підвищення потенціалу та енергії.

Також дуже важлива компанія, з якою уві сні ви святкували:

  • колеги, друзі, родичі – до успіху;
  • незнайомі люди – треба більше уваги приділяти близьким;
  • покійники, що ожили - до пробудження старих страхів і образ;
  • перевертні, монстри, погань – не варто довіряти незнайомцям.

Раніше "Апостроф" розповідав, що потрібно зробити для виконання бажань в ніч Хелловіну.