RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

6 жовтня

5 жовтня

Всі новини

На зміну сильним морозам прийде різке потепління: синоптики назвали дати

У вихідні, 25 та 26 грудня, в Україні синоптики прогнозують період потепління.

Про це свідчать дані Sinoptik, повідомляє "Апостроф".

У суботу, 25 грудня, у Закарпатській, Хмельницькій, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях температура повітря коливатиметься в межах від +4 до -8 °С. Синоптики прогнозують уночі мокрий сніг. На півдні України та на Вінниччині не очікується опадів. В решті регіонів у суботу будуть дощі та сніг. У Карпатах у вихідні очікують снігову погоду та близько -2°С.

У неділю, 26 грудня, у західних, північних та центральних областях України не очікуються опади. Середня температура – від -1 до -4 градусів. Невеликий сніг очікується лише на Закарпатті. На півдні та сході країни можливі дощі.

Новий тиждень розпочнеться з дощу зі снігом майже у всіх регіонах України. Опади обійдуть стороною Сумську, Харківську та Луганську області. Морози очікуються майже всюди, окрім Миколаївської, Херсонської, Одеської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україні в деяких областях насипає сніг до одного метра заввишки. До хуртовини слід готуватися вже 24 грудня.