RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

"Нова пошта" запроваджує нові тарифи: скільки заплатимо за посилки та листи

"Нова пошта" змінила тарифи на доставку листів і посилок.

Про це повідомили на сайті компанії.

Тарифи змінено у рамках запровадження п'яти оновлень. Вони набули чинності з 1 січня 2022 року.

Перше оновлення

Протягом усього року ціна на доставку документів буде фіксованою. Вона становитиме 40 гривень. До її вартості вже включено фірмовий картонний конверт.

"Клієнти, які регулярно обмінюються документами, гідно оцінять переваги такого нововведення: доступно, дбайливо, надійно", - переконані у "Новій пошті".

Друге оновлення

Продовжити акційні товари на доставку до поштоматів можна буде за 35 гривень. Також протягом першого кварталу 2022 року післяплати буде без комісії. У компанії заявляють, що пішли на такий крок для того, щоб "ще більше клієнтів оцінило зручність, швидкість та безконтактність отримання посилки у будь-який час доби".

З 1 квітня вартість доставки посилки до пошти буде становити 45 гривень. Причому ціна не залежатиме від географічного спрямування та ваги відправлення по всій території України.

Третє оновлення

Тариф за доставку, коли покупці одразу після огляду у відділенні хочуть повернути посилку з невідповідним товаром. Це зручно та вигідно представникам e-commerce, на чиї плечі лягали основні витрати за такі відправлення. З 2022 року вартість складе 15 гривень за посилку вагою до 30 кг, що істотно нижче за вартість базового відправлення.

Четверте оновлення

Тарифні зони будуть значно спрощені, що дозволить клієнтам краще орієнтуватися у вартості доставки. З 2022 року вона розраховуватиметься залежно від пунктів призначення, за трьома тарифними зонами:

  • Локал
  • По Україні
  • У селище міського типу чи село.

П'яте оновлення

Під час доставки "Локал" вводиться три тарифи за вагою посилок: маленька – до 2 кг, середня – до 10 кг та велика – до 30 кг. Вартість посилок найпоширеніших габаритів стане доступнішою:

  • до 2 кг – 40 гривень, замість колишніх 45;
  • до 30 кг - 80, замість колишніх 100.

Причому в ціну вже входитиме комісія за оголошену вартість до 1000 гривень, незалежно від того, куди буде доставлено посилку — до відділення або пошти.

Крім цього "Нова пошта" змінила тариф на доставку та забір посилок кур'єром з адреси. Тепер це буде прив'язано до ваги посилки. За будь-яку посилку до 30 кг буде фіксована вартість +30 гривень, а для відправлень понад 30 кг буде +90 грн за кожні 100 кг і тарифікація йде вже як вантаж.

Також доставка кожної посилки до експрес-накладної з кількома місцями тарифікуватиметься по-новому. Оцінюватиметься кожна посилка за окремим тарифом: посилка з максимальною вагою — за базовим тарифом, решта — за зниженим.

Раніше ми також публікували розклад на різдвяні свята українських банків, пошти та транспорту.