RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Цирк і клоуни: "посиділки" Путіна та Лаврова висміяли яскравими фотожабами

У соціальних мережах знову сміються з довгого столу між Володимиром Путіном та його співрозмовником міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим.

Відео зустрічі з міністром закордонних справ Росії опублікував президент Російської Федерації на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Користувачі соцмережі одразу знайшли новий привід для створення смішних фотожаб та мемів. Як завжди, найбільше веселить довгий стіл, за яким сиділи офіційні особи Росії.

Фото: Facebook

Один з користувачів мережі зробив скриншот з відео та додав до нього одну потішну деталь: людину, що котить кулю для боулінгу. А що? Простору для таких розваг між Лавровим та Путіним достатньо.

Фото: Facebook

Як відомо, повідомлення на велику відстань передаються повільніше. Креативні користувачі мережі Facebook обіграли й такий варіант у своїх фотожабах. Цікаво наскільки швидко могли комунікувати можновладці? Можливо, це відбувалось саме так, як на світлині.

Раніше "Апостроф" робив підбірку смішних фотожаб та мемів на ситуацію з можливим військовим вторгненням Росії в Україну. Українці жартівливо зреагували на чергову порцію новин про загрозу військового нападу Російської Федерації 16 лютого.