RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Від наступу до мародерства: окупанти різко змінили тактику щодо вторгнення в Україну

Через провал тактики бліцкригу в Україні, армія окупантів зазнає величезних проблем з логістикою, а їхні колонні постачання надто розтягнуті. Це змушує їх командування змінити підхід до ведення бойових дій та легалізувати мародерство.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, у розвідці повідомляють, що зараз головне завдання, яке ставлять перед собою окупанти, це закріпитися на позиціях, що є на даний момент. При цьому вони не гидують використовувати місцеве населення як живий щит. Багато підрозділів Путіна на невизначений термін залишаються відрізаними від поставок, через що вони отримали вказівку про перехід на самозабезпечення аж до надходження нових розпоряджень .

Таким чином, кадри мародерства, які вже облетіли весь світ, це далеко не поодинокі випадки. До того ж, вони супроводжуються численними випадками тяжких злочинів проти мирного населення: вбивства, тортури, зґвалтування. У тому числі – неповнолітніх.

"Це цілеспрямована політика терору держави окупанта, заохочувана його найвищим керівництвом", - додали в ГУР Міноборони України.

Раніше ми також повідомляли про те, що в мережі опублікували відео мародерства російських військових.