RU  UA  EN

Пʼятниця, 14 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.50
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 червня

13 червня

Всі новини

Оборона змінилася контрнаступом: зведення Генштабу ЗСУ на ранок 16 березня

Станом на 6:00 ранку, 16 березня, на двадцять першу добу героїчного протистояння українців проти російських окупантів, які вторглися в Україну, Збройні Сили України успішно завдають нищівних ударів по угрупованнях російських військ на тимчасово зайнятих українських землях.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на свой сторінці у Facebook.

Головні сили окупанти зосереджують наразі на раніше зайнятих рубежах та районах оборони, вони намагаються закріпити та утримати це все, переходячи у контрнаступ.

Окупанти продовжують ракетно-бомбові атаки по інфраструктурі та густонаселених районах українських міст, де мешкають лише мирні жителі. Але, незважаючи на це, за минулу добу, протиповітряна оборона Повітряних Сил ЗСУ знищила три ворожих літаки, два з яких Су-34, а також три безпілотника оперативно-тактичного рівня, дві крилаті ракети та один гелікоптер.

"Авіація Повітряних Сил продовжувала завдавати ракетно-бомбових ударів по наземних цілях. Було здійснено дев’ять авіанальотів на колони техніки та скупчення військ окупантів", - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Нагадаємо, окупанти активізувалися на Одеському напрямку. У ніч на 16 березня кораблі ворога здійснили обстріл по Одеській області з кораблів.