RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Російські нацисти виштовхуватимуть армію Білорусі на війну в Україні, а самі стануть загороджувальними загонами - ЗМІ

Країна-терорист Росія готується до примусового залучення ЗС Білорусі до війни проти України. Армію білорусів будуть виштовхувати через кордон, а російські окупанти виконуватимуть роль загороджувальних загонів.

Про це повідомляють у "Вертикалі" з посиланням на власні джерела в розвідці.

За інформацією джерела в розвідці, російські загарбники збираються гнати білоруських військових через кордон з Україною, йдучи за ними загороджувальними загонами на випадок, якщо білоруси не матимуть бажання воювати за інтереси кремлівського диктатора Путіна.

Збройні Сили України готові до такого розвитку подій та вже налаштували артилерію, які обов’язково використають у разі нападу Білорусі на нашу державу.

Таким чином, найкраща перспектива для білоруських військових, яких все ж змусять іти на смерть, це одразу ж здатись у полон українській армії.

"[Пропонуємо] одразу здаватися та йти у бій проти росіян разом із нашою армією. Разом ми дійдемо до Мінська та ліквідуємо Лукашенка, після чого знищимо Путіна. Війна у вас і так буде, якщо ви, безхребетні терпили, нарешті не повстанете проти окупації вашої країни Росією та собакою Лукашенка", - закликають у "Вертикалі".

Читайте матеріал "Апострофа": Путінська ОДКБ: вибір між боягузтвом, ганьбою та злочином. Формальні "союзники" РФ відмовилися підтримати кремлівського фюрера у війні проти України.