RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Дніпрі юні прихильниці "російського світу" принизили українців та поплатилися: фото та відео

Поліція Дніпропетровської області встановила особи школярок, які розповсюджували своє відео, де принижували Україну та прославляли країну-агресора Росію. Правоохоронці провели профілактичні бесіди з неповнолітніми дівчатами та їхніми батьками.

Про це повідомляють у місцевих телеграм-каналах Дніпра.

Дві школярки з Дніпра вели трансляцію, на якій демонстрували свою аморальну поведінку, погрожували зґвалтуваннями коментаторам, які писали про нейприйнятність їхніх висловлювань, а також вдавали з себе росіянок, які ненавидять Україну та кричать "Слава Росії".

Особистості цих неповнолітніх дівчат, Катерини та Владислави, було встановлено швидко, оскільки трансляцію вони вели зі свого акаунту, де вказана вся необхідна інформація. Тепер 10-класниці зі СЗШ №85 Дніпра, які хотіли "хайпу", отримали довідку про знаходження на профілактичному обліку в поліції.

Окрім того, стосовно батьків вирішується питання про залучення до відповідальності за фактом невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей.

Відео із прославнням країни-терориста Росії у Тік-Ток також полюбляють знімати так звані "кадирівці", що прийшли в Україну вбивати мирне населення, мародерити та воювати проти повітря.