RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

На війні загинув відомий активіст із Хмельницького: фото героя

Стало відомо про смерть ще одного героя України. На війні загинув громадський діяч, велоактивіст 32-річний Віталій Поліщук.

Про трагедію пишуть друзі активіста.

Чоловік був радником міського голови щодо розвитку велоінфраструктури у Хмельницькому, очолював громадську організацію "Критична Маса Хмельницький". На війну із окупантами українець пішов добровольцем.

“Загинув наш колега, радник міського голови з розвитку велоінфраструктури міста Хмельницького. Це велика втрата для всіх нас, сім'ї та дружини Віталія”, – написав Станіслав Клименко.

"Дорогий мій улюблений Віталіку, ти завжди будеш зі мною. Я завжди буду тебе пам'ятати і любити. Нехай тобі на тому світі буде краще. А я завжди буду твоєю улюбленою дружиною. Відпочивай з миром. Тепер ти мій Герої назавжди. Я продовжуватиму твоє діло, житиму тепер за двох!", - написала дружина Віталія Анастасія Ярова.

Друзі та колеги його називають щирим, чесним та професійним. Розповідають, що Віталій був патріотом і на поклик серця пішов захищати батьківщину від ворогів.

Нагадаємо, раніше в бою з російськими окупантами в Харківській області загинув відомий український журналіст та військовослужбовець Олександр Махов . Він готувався до весілля, а за кілька днів до загибелі його поранили.