Чебурек - це швидкий, смачний і ситний перекус. Можна приготувати його самостійно, а можна купити в замороженому вигляді.
"Апостроф" розповідає, як розігріти заморожені чебуреки, щоб вони потішили смаком.
Купувати заморожені напівфабрикати дуже зручно, вони можуть зберігатися в холодильнику і будь-якої миті при мінімумі зусиль можна отримати швидкий і ситний перекус.
Однак при простоті процесу, не зашкодять деякі "секрети". Наприклад, краще розігрівати чебуреки на сковорідці з антипригарним покриттям. У цьому випадку можна використовувати мінімум олії і готова страва не буде надто жирною.
Читайте також: Ліза Глинська поділилася рецептом ідеального тіста для чебуреків з м'ясом
Також важливо класти чебурек на вже добре розігріту сковороду, тому що в іншому випадку він буде не таким смачним і хрустким. Важливо також вибрати оптимальний вогонь – він не повинен бути надто сильним, щоб чебурек не згорів, залишившись сирим усередині.
Обсмажувати чебурек потрібно з двох сторін, близько 15 хвилин. За цей час він і не пригорить, і підрум'яниться, і фарш усередині приготується.
Раніше "Апостроф" розповідав, як приготувати чебуреки з сиром з лаваша.