Господині поділилися смачним рецептом курячого бульйону. Справжній бульйон складається зі стандартного набору овочів - чотирьох інгредієнтів, не рахуючи води.
"Апостроф", розповідає, як приготувати страву.
Читайте також: Скільки зберігається домашня тушонка та як продовжити термін її придатності.
Для приготування курячого бульйону знадобиться:
- курка – 1 кг;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- зелень та вода.
Куряча тушка для бульйону має важити не більше одного кілограма.
Примітно, що цілу тушку не потрібно ділити, а просто зробити на ній два надрізи. У каструлі холодної води потрібно стільки, щоб вона повністю покривала птицю. Варити до готовності 1-2 години.
Перевірити готовність можна за допомогою вилки, проткнувши м'ясо.
Моркву треба порізати соломкою чи кубиками, а цибулю деякі кулінари не чистять, адже її лушпиння робить бульйон золотистим. Після того, як звариться - цілу цибулину викидають.
Зелень краще нашаткувати та прикрасити страву перед подачею.
Раніше повідомлялося, як харчуватися смачно, але економно: 12 порад кулінарного блогера.