Господині поділилися смачним рецептом курячого бульйону. Справжній бульйон складається зі стандартного набору овочів - чотирьох інгредієнтів, не рахуючи води.

"Апостроф", розповідає, як приготувати страву.

Читайте також: Скільки зберігається домашня тушонка та як продовжити термін її придатності.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Для приготування курячого бульйону знадобиться:

  • курка – 1 кг;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • зелень та вода.

Куряча тушка для бульйону має важити не більше одного кілограма.

Примітно, що цілу тушку не потрібно ділити, а просто зробити на ній два надрізи. У каструлі холодної води потрібно стільки, щоб вона повністю покривала птицю. Варити до готовності 1-2 години.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Перевірити готовність можна за допомогою вилки, проткнувши м'ясо.

Моркву треба порізати соломкою чи кубиками, а цибулю деякі кулінари не чистять, адже її лушпиння робить бульйон золотистим. Після того, як звариться - цілу цибулину викидають.

Зелень краще нашаткувати та прикрасити страву перед подачею.

Раніше повідомлялося, як харчуватися смачно, але економно: 12 порад кулінарного блогера.