RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Командувач ООС привітав бійців з Днем ЗСУ: відео

6 грудня українці святкують одне з найважливіших державних свят – День Збройних Сил України, який цього року набув особливого значення. Сотні тисяч українських захисників та захисниць захищають суверенітет та незалежність України від повномасштабного вторгнення Росії, їх привітав командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Відеопривітання опубліковано на Facebook-сторінці Командування Об'єднаних Сил ЗС України.

"Сучасні Збройні Сили України – це високопрофесійні мобільні бойові підрозділи, здатні до швидкісних переміщень, миттєвого реагування на зміни у тактиці ведення бою. Це воїни з високим рівнем мотивації, відмінними показниками бойової, фізичної та морально-психологічної підготовки, що стоять на рівні з передовими військовими формуваннями світу", - зазначив Сергій Наєв.


Водночас, за його словами, сучасна війна вимагає від українських воїнів самовдосконалення, нових підходів до навчання та формування необхідних тактичних та стратегічних здібностей.

Командувач Об'єднаних Сил ЗСУ привітав захисників та захисниць, які дев'ятий рік поспіль захищають рідну землю від агресора - на межі людських можливостей із честю та доблестю.

Читайте також: Вітаємо з Днем Збройних Сил України! Яскраві листівки

"Сьогодні Ви захищаєте державу та людей, які борються за шлях демократичного розвитку та сповідування європейських цінностей, Ви захищаєте право українців на вільне життя у вільній країні. Щиро бажаю Вам нових особистих перемог та нашої Перемоги, здоров'я Вам та Вашим родинам, радості у душі та усмішок у серці", - сказав Наєв.

Раніше "Апостроф" публікував гарні привітання у віршах на День Збройних сил України.