RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

"Мопедів" ще багато: у ЗСУ оцінили кількість "Шахідів" у росіян

Країна-терористка Росія вичерпала 20% іранських дронів із нової партії "Shahed". Тепер у неї залишилося близько 200 безпілотників, отриманих з Ірану.

Про це повідомила речниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ететрі телеканалу Freedom.

Українські військові підрахували, що російські окупанти вже використали 50 іранських дронів. ЗСУ вже здобули навички зі знищення ворожих БпЛА.

Читайте також: Українська ППО готова до будь-яких сценаріїв на Новий рік - Юрій Ігнат

За словами Наталії Гуменюк, окупаційно-терористичне військо РФ не припиняє завдавати ударів безпілотниками іранського виробництва, але намагається вираховувати зони й райони, де українська ППО може не спрацювати.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що впливає на боєздатність іранських безпілотників "Shahed", які активно використовують російські окупанти для ударів по території України. У ЗСУ назвали два чинники.

Також "Апостроф" повідомляв, що Іран готується таємно постачати в країну-агресорку Росію передове озброєння на потреби окупаційного-терористичного війська РФ. Глава ізраїльської розвідки Моссад оприлюднив дані.