RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Розтає у роті: секрет приготування солоного сала на Новий рік

Кожна українка вміє готувати ароматний український борщ, а також засолити сало зі спеціями так, що воно просто танутиме в роті!

"Апостроф" ділиться секретами особливого сала.

Читайте також: Що зробити зі старим салом: 4 рецепти, які освіжать продукт

Для того щоб приготувати ідеальну закуску, не потрібно шукати велику кількість інгредієнтів! Потрібно мати сало, воду, лавровий лист, перець, часник та сіль.

Спочатку налити в каструлю воду, поставити її на вогонь, посолити і розмішати. Потім треба додати до підсоленої води лавровий лист, перець горошком. Коли розсіл закипить, потрібно проварити приблизно чотири хвилини, а потім - охолодити.

Вимите сало слід нарізати невеликими шматочками до десяти сантиметрів.

На дно стерилізованої банки потрібно укласти частину часнику, зверху – шар сала шкірою донизу.

Новий шар потрібно посипати часником, а нагору викласти шматочки сала. Шари потрібно заповнювати до того, як заповниться банку.

Потім банку потрібно накрити кришкою і збовтати, щоб розсіл рівномірно розподілився і накрив усе сало. Закриту банку потрібно залишити на два дні у приміщенні з кімнатною температурою. Далі його можна забрати в холодильник та насолоджуватися смаком.

Це смачна та дуже зручна їжа, яку можна тримати в холодильнику протягом тривалого часу. Тільки важливо пам'ятати, що сало є дуже калорійним продуктом, тому не варто налягати на нього.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, як правильно засолити сало, щоб воно було м'яким і довго зберігалося.