Кожна українка вміє готувати ароматний український борщ, а також засолити сало зі спеціями так, що воно просто танутиме в роті!

"Апостроф" ділиться секретами особливого сала.

Читайте також: Що зробити зі старим салом: 4 рецепти, які освіжать продукт

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Для того щоб приготувати ідеальну закуску, не потрібно шукати велику кількість інгредієнтів! Потрібно мати сало, воду, лавровий лист, перець, часник та сіль.

Спочатку налити в каструлю воду, поставити її на вогонь, посолити і розмішати. Потім треба додати до підсоленої води лавровий лист, перець горошком. Коли розсіл закипить, потрібно проварити приблизно чотири хвилини, а потім - охолодити.

Вимите сало слід нарізати невеликими шматочками до десяти сантиметрів.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

На дно стерилізованої банки потрібно укласти частину часнику, зверху – шар сала шкірою донизу.

Новий шар потрібно посипати часником, а нагору викласти шматочки сала. Шари потрібно заповнювати до того, як заповниться банку.

Потім банку потрібно накрити кришкою і збовтати, щоб розсіл рівномірно розподілився і накрив усе сало. Закриту банку потрібно залишити на два дні у приміщенні з кімнатною температурою. Далі його можна забрати в холодильник та насолоджуватися смаком.

Це смачна та дуже зручна їжа, яку можна тримати в холодильнику протягом тривалого часу. Тільки важливо пам'ятати, що сало є дуже калорійним продуктом, тому не варто налягати на нього.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, як правильно засолити сало, щоб воно було м'яким і довго зберігалося.