RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Не тільки в Макіївці: стало відомо про ще одну масову загибель російських "чмобіків"

У тимчасово окупованому селі Червонопопівка у Сєвєродонецькому районі на Луганщині також сталася "трагедія", яка за своїми масштабами не поступається "Макіївській різанині".

Про це написала російська "журналістка" Анастасія Кашеварова.

Читайте також: ”Знищені не тільки "мобики": окупанти бурхливо обговорюють удар по базі росіян у Макіївці

"Хотіла б поставити таке запитання, а чому про Макіївку пишуть, а про Червонопопівку ніде не було інформації? А там теж загинуло багато мобілізованих", - пише вона.

"Російська швидка Настя поспішає розповісти про аналогічний інцидент зі знищення чмобиків у Краснопопівці. "Ненавчені хлопчики", яких не навчили як правильно голими руками ловити ракети Хаймарса" , - описує повідомлення росіянки InformNapalm.

"Шок, приперлися до Червонопопівки якісь мерзоти, віджати територію чужої держави, їх повбивали природно.....і комусь їх шкода. Сидіть удома, ціліше будете", - коментують інформацію в мережі.

Відомий український журналіст Денис Казанський також прокоментував інформацію, "розшифрувавши" цифру, заховану росіянами. Виявляється, що у Червонопопівці Луганської області загинуло близько 200 людей.

"Спочатку російські пропагандисти приховали цю історію, але сьогодні злили й ці цифри на криворуких скрін. Зізнатися я раніше думав, що статистика втрат від нашого Генштабу перебільшена. Але після цих новин розумію, що не особливо" , - написав він.

Нагажаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що окупанти в Макіївці розстріляли сім'ю з 8 осіб, 4 з яких діти.