RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Не знаєш, чого чекати від них: ТОП – 5 небезпечних та непередбачуваних імен чоловіків

Деякі чоловіки, незважаючи на свою милу зовнішність та приємні манери спілкування, насправді можуть виявитися досить небезпечними особами, з якими краще не мати жодних справ.

"Апостроф" пише, чоловіки з якими іменами можуть бути не тими, ким здаються.

Читайте: Виростають несамостійними: п'ять імен чоловіків, які не вміють жити без порад мами

Ім'я Сергій наділяє свого власника працьовитістю, енергійністю та чесністю, проте як "домішок" чоловік отримує емоційну неврівноваженість і закомплексованість. Намагаючись боротися з ними, Сергій часто може перегинати палю і намагатися бути іншою людиною в очах оточуючих. Агресивність і наполегливість роблять його непередбачуваним і навіть часом небезпечним. Сергій довго не думає, а в стресових ситуаціях нерідко приймає рішення поспіхом, а щоб показати маскулінність, може грубо спілкуватися з коханою жінкою.

Чоловік з ім'ям Ігор постарається справити винятково гарне перше враження про себе. Він почне жартувати, проявляти себе добрим, щедрим та безвідмовним приятелем. Але насправді Ігор гордий і корисливий. Почуття заздрощів часто підштовхує його будувати підступи проти друзів або розповсюджувати про них плітки. У Ігоря часто мінливий настрій, а в гніві чи досаді він може зважитися на найжахливіші речі.

Дмитро, який вважає себе справжнім чоловіком, болісно реагує на претензії і критику, через що намагається поводитися безпардонно і грубо. У його розумінні саме так поводяться справжні чоловіки — їх поважають, бо бояться. Дмитра дратують успішні та багаті люди. Агресія щодо них штовхає його на ризиковані імпульсні вчинки. Жінці поруч із ним завжди доводиться бути напоготові.

У В'ячеслава важкий характер, у ньому переважають ненависть, злість, гординя та заздрість. Він хоче бути лідером, тому готовий на найгірші вчинки, щоб добитися влади.

Леонід егоїстичний, непередбачуваний, не поважає нікого, крім себе, жадібний і не вважає за потрібне виконувати свої ж обіцянки. Він уміє маніпулювати людьми, тож не бачить конкурентів біля себе.

Нагадаємо, раніше ми писали про чоловіків, від яких краще триматися подалі, оскільки вони відрізняються нестерпним характером.

  • Вас може зацікавити:

З них вийдуть чудові чоловіки: астрологи назвали чотири чоловічі імені

Житимуть у постійних злиднях: названі чоловічі імена

Можуть завдати удару в спину: два імені чоловіків, здатних на підлість