RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Ідеальні для "ледачих" господинь: п'ять кімнатних рослин, які не потребують особливого догляду

Турбота про кімнатні рослини, які є окрасою інтер'єру будь-якого дому - клопітка праця. Проте існують рослини, які не потребують надмірної турботи

"Апостроф" склав список легких у догляді кімнатних рослин.

Читайте також: 6 помилок у догляді за квітами: що вбиває кімнатну рослину

Бамбук

Досить популярна рослина, яка не потребує особливого догляду - драцена Сандера. Її зазвичай продають під назвою "щасливий бамбук" у вигляді пучка зелених стебел, поміщених у вазу з водою та дрібними камінчиками. Цю драцену достатньо поставити в у надто сонячному місці і раз на два тижні міняти воду.

Плющ

Кімнатний плющ багатьом з нас пам'ятається з дитинства, і не випадково — це насправді дуже невибаглива рослина, яка росла у кожному будинку. Довжина її пагонів досягає п'яти метрів, тому плющ найкраще помістити у підвісний горщик, помірно поливати і періодично підрізати.

Хлорофітум

Дуже часто цю рослину можна зустріти в під'їздах - навіть там вона чудово почувається. А це означає, що хлорофітум не вимагає частого поливу, росте в тіні і не потребує особливої температури повітря.

"Тещин язик" або сансевієрія

Це ще одна напрочуд життєздатна рослина. Квітка може обходитися без води та сонця протягом кількох тижнів. Що цікаво, навіть після такого випробування рослина відновиться у рекордно короткі терміни.

Кактуси

Найневибагливіша рослина. Різноманітність форм дозволяє підібрати потрібну квітку в будь-який інтер'єр. Основні вимоги - спеціальний грунт для кактусів, велика кількість сонячного світла і зниження поливу і температури взимку.

Раніше ми розповідали, в яку воду ставити тюльпани, щоб довше стояли.

Вас також може зацікавити:

Принесуть щастя та удачу: п'ять рослин, які варто посадити у 2023 році

Як повернути до життя зів'ялі кімнатні рослини: прості лайфхаки

Створюють позитивну ауру: 10 найкращих енергетичних магнітів серед кімнатних рослин