RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

"Я не права, помилилася": дружина Віктора Павліка прокоментувала скандальну поїздку мостом

Молода дружина українського естрадного співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова, вирішила прокоментувати скандальне відео поїздки за спецперепусткою на закритому Південному мосту.

Слова виправдання за інцидент дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Дружина Віктора Павліка розкрила діагноз сина, через який він не розмовляє у майже 2 роки

Після хвилі обурення українців у мережі вона назвала відео невдалим жартом, і наголосила, що була не права.

"Я помилилась. Як будь-яка жива людина я помиляюсь. Я недоречно пожартувала. Я не мала публікувати ту сторі", - написала вона.

Водночас Катерина заявила, що стала жертвою хейтерів. Українців, які негативно відреагували на провокативну публікацію блогерки, де вона похизувалась, що має "романтичний подарунок" у вигляді перепустки для проїзду по таких стратегічних об'єктах як Південний міст, вона прирівняла до "нечисті" та "орків".

Згадала і про свого сина, який теж потрапив під лавину образ через провокації матері.

"Я не ідеальна. А от всі коментатори бачу ідеальні. Догодила я всій нечисті, яка зараз пише гидоту (нехай на мене) на мою дитину. Мені моторошно від того, в якому соціумі ми живемо. Скільки злих людей, які, як ті орки, готові зжерти своїх же. Всі ці люди хорошого ніколи не помітять", - повідомила Катерина.

Вона пояснила, що спецперепустку її чоловік не купував, а має її, оскільки "зараз він робить все для перемоги".

"Мій чоловік не купляв перепустку, він як і більшість з нас все робить задля перемоги. А я не мала робити того, що зробила", - додала Катерина.

У мережі вибухнув скандал. Катерина у своїй звичній манері похизувалася у соцмережі, що "не така, як всі", і може насолоджуватися зі своїм чоловіком поїздкою на авто по закритому для киян Південному мосту. Вона сказала, що спецперепустку їй подарував Віктор Павлік і вона може пересуватися містом навіть у комендантську годину.

Нагадаємо, нещодавно дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова збільшила губи, зробила ринопластику та ліполіфтинг підборіддя. Також вона заявила, що зовнішність її 57-річного чоловіка бажає кращого.

  • Вас може зацікавити:

Моя четверта: Катерина Репяхова похвалилася покупкою дорогої машини з салону

Ксенію Мішину звинуватили у публікації роботи ППО у Києві: актриса виправдалася

Настю Каменських розкритикували за розіграш авто за 2 мільйони, щоб зібрати 100 тисяч на ЗСУ