RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Нехай закінчаться важкі часи! Найкращі смс-привітання з Днем незалежності України

В четвер, 24 серпня, Україна відзначає тридцять другу річницю Незалежності: вдруге після повномасштабного російського вторгнення.

Як привітати рідних та близьких зі святом країни - допоможе "Апостроф".

Читайте також: День Незалежності 2023: як українці століттями виборювали свою свободу

Добірка телефонних привітань-смс:

Дорогі українці! У цею день хочеться побажаті безхмарного неба та врожайніх полів. За нашу Історію під рідним прапором! Нехай діхається легко и вільно!

***

З Днем Незалежності! Нехай у серці горить Шевченківський вогонь любові до рідної України – країні гір і степів, швидких річок і золотих полів. Давайте будемо пишатися тим, що ми – українці!

***

Процвітання, здоров’я, міцного духу Нашої багатої та щедрій Україні! Нехай сім’ї українців всегда будут згуртованімі, столи – повний, свята – веселий, сусіди – хорошими, а друзі – щирими!

***

Бажаю більше приводів для гордості за свою країну. Сил і сміливості, щоб самому створювати такі поводи.Пусть любов до своєї рідної землі не згасає. Зі святом незалежності!

***

День незалежності КОЖЕН візначає для себе сам. Бажаю НЕ залежаться від фінансів, від поганих звичок и від усіх навколішніх негараздів!

***

Нехай світло щасливої зірки веде назустріч радісним і цікавим подіям, райдужним надіям і мріям, до успіху і процвітання! З днем Незалежності України.

***

Вітаю з Днем Незалежності України. Бажаю жити,як вам подобається, але без обмежень на право вибору і свободи слова. Нехай у країні панує порядок і мир, а на душі буде спокій і радість.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві облаштовують "парад" підбитої техніки окупантів.

Вас також може зацікавити:

Росія в День Незалежності обстріляла Дніпро: є постраждалі, фото

Вихідні у серпні: чи буде довгий вікенд на День Незалежності

"Укрпошта" до Дня Незалежності випустить марку "Україна-Мати": фото