RU  UA  EN

Субота, 2 листопада
  • НБУ:USD 40.95
  • НБУ:EUR 44.25
НБУ:USD  40.95
Суспільство

Почервоніють за пару днів: невідомий лайфхак із зеленими помідорами на городі

Зелені помідори за два-три дні можуть стати червоними, якщо їм забезпечити правильне зберігання. Дачникам розповіли, як досягти такого результату.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Чим обробити теплицю після збирання врожаю: важливо для профілактики хвороб рослин

Для цього необхідно зібрати недозрілі томати і покласти в ящики з деякими фруктами, які прискорять дозрівання цих овочів. Йдеться про стиглі яблука будь-якого сорту.

Експерти радять покласти в ящик до помідорів чотири яблука. Після цього слід періодично заглядати туди, оскільки зелений овоч може перетворитися на червоний швидше, ніж очікується. Приблизний час дозрівання – дві-три доби.

Також варто пам'ятати, що весь урожай з томатів потрібно зібрати, поки температура повітря не опустилася нижче 5 градусів у нічний час доби. Якщо вони підмерзнуть, то вони не зможуть довго зберігатись, їх доведеться викинути.

Раніше ми публікували найкращий рецепт консервації на зиму з помідорами.

  • Вас може зацікавити:

Густий домашній кетчуп з помідорів: як швидко приготувати на зиму з крохмалем

Знадобиться навесні: як зробити корисне добриво з бадилля помідорів, кабачків, кукурудзи

Як врятувати помідори та перець: невідомий та корисний лайфхак для поливання