Зелені помідори за два-три дні можуть стати червоними, якщо їм забезпечити правильне зберігання. Дачникам розповіли, як досягти такого результату.
Про це повідомляє "Апостроф".
Читайте також: Чим обробити теплицю після збирання врожаю: важливо для профілактики хвороб рослин
Для цього необхідно зібрати недозрілі томати і покласти в ящики з деякими фруктами, які прискорять дозрівання цих овочів. Йдеться про стиглі яблука будь-якого сорту.
Експерти радять покласти в ящик до помідорів чотири яблука. Після цього слід періодично заглядати туди, оскільки зелений овоч може перетворитися на червоний швидше, ніж очікується. Приблизний час дозрівання – дві-три доби.
Також варто пам'ятати, що весь урожай з томатів потрібно зібрати, поки температура повітря не опустилася нижче 5 градусів у нічний час доби. Якщо вони підмерзнуть, то вони не зможуть довго зберігатись, їх доведеться викинути.
Раніше ми публікували найкращий рецепт консервації на зиму з помідорами.
- Вас може зацікавити:
Густий домашній кетчуп з помідорів: як швидко приготувати на зиму з крохмалем
Знадобиться навесні: як зробити корисне добриво з бадилля помідорів, кабачків, кукурудзи
Як врятувати помідори та перець: невідомий та корисний лайфхак для поливання