RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Допоможе туалетний папір: простий лайфхак, як зберегти свіжість у холодильнику

Кожен із нас час від часу стикається з проблемою поганого запаху в холодильнику. Щоб уникнути цієї неприємності, потрібно правильно мити техніку, а також скористатися цікавим лайфхаком з туалетним папером.

"Апостроф" ділиться секретом свіжості холодильника.

Читайте також: Нарізка, майонезні салати та м'ясні консерви: які продукти найшвидше псуються без світла

Покласти у холодильник потрібно спеціально оброблений рулон. Для обробки потрібно змішати три чайні ложки соди і половину чайної ложки солі, додати в десять крапель ефірної олії і трохи води. В результаті повинна вийти пастоподібна маса, яка не розпадається на окремі крупинки. Її потрібно розподілити по торцю рулону, потім розрівняти.

Оброблений рулон потрібно залишити на полиці вимитого холодильника. З часом, коли рулон просочиться вологою та змінить колір, його потрібно замінити на новий. Все дуже просто, але ефективно.

Є іще й одна користь від туалетного паперу в такому несподіваному місці. У холодильнику іноді може з'явитися ненависне зледеніння, яке згубно діє на продукти. Папір здатний уберегти їжу від цього непотрібного наморожування.

Нагадаємо, раніше ми також ділилися ще однією порадою про те, як позбутися неприємного запаху з холодильника раз і назавжди.

Вас також може зацікавити:

Як зберігати яйця в холодильнику, щоб вони залишалися свіжими довше

Десять фруктів та овочів, які найдовше зберігаються в холодильнику

Як зберігати лимони, щоб вони довше не висихали у холодильнику: простий лайфхак