Коли на вулиці стоїть "бабине літо", багато хто хоче використовувати останні теплі дні на повну, і готують шашлики на природі. При цьому, як правило, готують цибулю, яка підгоряє на відкритому вогні і не надає пікантності страві.
"Апостроф" пише, як з маринованої цибулі гарний додаток до барбекю, який чудово поєднується з м'ясом.
Читайте: Навіщо посипати вугілля сіллю: лайфхаки від досвідчених шашличників
Обчищену цибулю потрібно обдати окропом і нарізати кільцями. Для приготування маринаду для великої цибулини знадобляться 3-4 столові ложки оцту, ложка цукру, щіпка солі та 5-6 столових ложок води.
Через 10 хвилин, як цибуля "протомиться", можна додати до смаку різні спеції типу меленого чорного перцю, хмелі-сунелі тощо.
Всі компоненти потрібно добре перемішати й знову залишити "відпочивати" на 10 хвилин.
Після цього цибулю можна подавати до столу. У неї вже немає того різкого запаху та гіркоти, а сама вона виходить хрусткою та кисло-солодкою на смак.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачну тушковану капусту.
- Вас може зацікавити:
Винні не борошно та не молоко: головні помилки у приготуванні млинців
Хліб та цибуля не потрібні: які інгредієнти зроблять котлети ніжними та смачними
Як приготувати смачну курочку на пару: варіанти, які варто знати