RU  UA  EN

Вівторок, 5 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 44.30
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Винні не борошно та не молоко: головні помилки у приготуванні млинців

Не у всіх господинь виходить спекти млинці таким чином, щоб вони не прилипли до сковороди та не порвалися, і у цьому, як правило, звинувачують неякісне борошно чи молоко.

"Апостроф" пише, як зробити таке тісто, щоб усі млинці спеклися смачні та акуратні, а не "вийшли грудкою".

Читайте: Як приготувати млинці на молоці з твердим сиром: простий рецепт

Щоб млинець вийшов акуратним, як на картинці, в тісто потрібно вбити якомога більше яєць.

При приготуванні тіста для млинців європейські кулінари на літр молока додають аж 8-10 яєць. Саме вони роблять тісто еластичним. Тому не варто економити на цьому, і при наступному смаженню млинців спробуйте додати до тіста 3, а краще 5 яєць, і результат вас дуже здивує.

Нагадаємо, раніше ми писали про найпопулярніший рецепт приготування млинців.

  • Вас може зацікавити:

Вийде оригінальна страва: ТОП-5 секретів приготування горохового супу

Варто додавати у страви частіше: названо 5 найкорисніших спецій

Як зробити смачну тушковану капусту: простий рецепт приготування