Не у всіх господинь виходить спекти млинці таким чином, щоб вони не прилипли до сковороди та не порвалися, і у цьому, як правило, звинувачують неякісне борошно чи молоко.
"Апостроф" пише, як зробити таке тісто, щоб усі млинці спеклися смачні та акуратні, а не "вийшли грудкою".
Читайте: Як приготувати млинці на молоці з твердим сиром: простий рецепт
Щоб млинець вийшов акуратним, як на картинці, в тісто потрібно вбити якомога більше яєць.
При приготуванні тіста для млинців європейські кулінари на літр молока додають аж 8-10 яєць. Саме вони роблять тісто еластичним. Тому не варто економити на цьому, і при наступному смаженню млинців спробуйте додати до тіста 3, а краще 5 яєць, і результат вас дуже здивує.
Нагадаємо, раніше ми писали про найпопулярніший рецепт приготування млинців.
- Вас може зацікавити:
Вийде оригінальна страва: ТОП-5 секретів приготування горохового супу
Варто додавати у страви частіше: названо 5 найкорисніших спецій
Як зробити смачну тушковану капусту: простий рецепт приготування