Як правило, щоб улюблені багатьма котлети вийшли м'які, соковиті та ніжні, господині додають у м'ясний фарш вимочений у молоці хліб та цибулю, проте такий варіант, з різних причин, влаштовує не всіх.
"Апостроф" пише, чим замінити "додатковий інгредієнт", щоб він не зіпсував ні зовнішній вигляд, ні смак страви.
Читайте: Так ви ще не готували: рецепт смачних та бюджетних котлет із крабових паличок
Деякі кулінари використовують у котлетах кабачок, у яких саме "сезон".
За допомогою великої терки треба подрібнити один невеликий молодий плід, з розрахунку один кабачок на пів кіло м'ясної основи, а в масу необхідно всипати пів чайної ложки солі й дати їй "настоятися". Через кілька хвилин масу треба віджати, щоб вийшла зайва волога.
Приготовлену кабачкову масу потрібно змішати з фаршем, додати приправи до смаку і вбити одне сире яйце. Щоб котлети вийшли соковитіші і "міцніші", в суміш можна додати три столові ложки манної крупи.
Після смаження, як зазначають господині, дані кабачково-м'ясні котлети відрізнятимуться не лише пишністю, а й яскравим смаком.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати ніжні рибні котлети в кунжутній паніровці.
- Вас може зацікавити:
Як приготувати соковиті та ароматні курячі котлети: простий рецепт
Як приготувати смачні рисові котлети з фаршем: простий рецепт
Як зробити котлети з консервованої сардини та рису: простий рецепт