RU  UA  EN

Понеділок, 25 листопада
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 42.85
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

25 листопада

Всі новини

Хліб та цибуля не потрібні: які інгредієнти зроблять котлети ніжними та смачними

Як правило, щоб улюблені багатьма котлети вийшли м'які, соковиті та ніжні, господині додають у м'ясний фарш вимочений у молоці хліб та цибулю, проте такий варіант, з різних причин, влаштовує не всіх.

"Апостроф" пише, чим замінити "додатковий інгредієнт", щоб він не зіпсував ні зовнішній вигляд, ні смак страви.

Читайте: Так ви ще не готували: рецепт смачних та бюджетних котлет із крабових паличок

Деякі кулінари використовують у котлетах кабачок, у яких саме "сезон".

За допомогою великої терки треба подрібнити один невеликий молодий плід, з розрахунку один кабачок на пів кіло м'ясної основи, а в масу необхідно всипати пів чайної ложки солі й дати їй "настоятися". Через кілька хвилин масу треба віджати, щоб вийшла зайва волога.

Приготовлену кабачкову масу потрібно змішати з фаршем, додати приправи до смаку і вбити одне сире яйце. Щоб котлети вийшли соковитіші і "міцніші", в суміш можна додати три столові ложки манної крупи.

Після смаження, як зазначають господині, дані кабачково-м'ясні котлети відрізнятимуться не лише пишністю, а й яскравим смаком.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати ніжні рибні котлети в кунжутній паніровці.

  • Вас може зацікавити:

Як приготувати соковиті та ароматні курячі котлети: простий рецепт

Як приготувати смачні рисові котлети з фаршем: простий рецепт

Як зробити котлети з консервованої сардини та рису: простий рецепт