RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В справі про вбивство Шеремета новий поворот: Riffmaster і Юлія Кузьменко розкрили деталі, фото

Суд із вбивства відомого журналіста Павла Шеремета, який триває вже четвертий рік, знову починається з початку - справу повернули на новий розгляд через зміну складу суду.

Про це повідомила лікар Юлія Кузьменко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Експерт-каратист і нестиковка із зростанням: чому зависла справа Шеремета

"Йшов четвертий рік культивування величі арійської раси. Якщо що, то все починається по-новому у зв'язку зі зміною складу суду. Трохи гарного – рада побачити Рифа", - написала Кузьменко, додавши знімок із суду.

Нагадаємо, 2016 року журналіст Павло Шеремет загинув внаслідок вибуху машини. У 2019 році тоді ще голова МВС України Арсен Аваков заявив про затримання підозрюваних у причетності до цього злочину. Пізніше того ж дня правоохоронці назвали підозрюваними у вбивстві військову медсестру Яну Дугар, військовослужбовця та музиканта Андрія Антоненка та дитячого кардіохірурга Юлію Кузьменка.

2020 року досудове розслідування було закінчено. Шевченківський райсуд вирішив, що судитимуть їх за участю присяжних. Фігуранти кримінальної справи не визнають своєї вини.

У 2021 році суд змінив запобіжний захід Юлії Кузьменко з цілодобового домашнього арешту на нічний. 2 червня 2023 року суд змінив ще одну підозрювану, військову Яну Дугар запобіжний захід із застави на особисті зобов'язання і повернув кошти, які збирали для внесення застави. Гроші пішли на допомогу ЗСУ.

  • Вас може зацікавити:

Рука Москви на білоруському сліді: кому вигідно новий поворот у "справі Шеремета"

”Був моральний тиск”: Антоненко розповів про умови у СІЗО та “махінації” слідчих

У справі Шеремета сплив "вбивця" з оточення екс-міністра Януковича: фото та документ