RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Ви зберігаєте наше майбутнє": гарні листівки та душевні привітання з Днем педіатра

20 листопада українці відзначатимуть важливе професійне свято - День педіатра.

"Апостроф" з нагоди свята публікує добірку листівок та привітань.

Читайте також: З днем педіатра: прикольні листівки і короткі вітання

Привітання у прозі

***

Від щирого серця Вас вітаю з Днем педіатра. В це чудове свято хочу побажати завжди бути на варті здоров’я дитини, запобігати лихим хворобами і усувати їх, турбуватися про славне підростаюче покоління і дарувати діткам свою турботу, так само професійно продовжувати свою діяльність і зберігати добрим світ для кожного малюка.

***

Вітаю Вас з Днем педіатра. Бажаю вдячною і успішної роботи, високих успіхів, професійного та фінансового зростання у діяльності, суспільної поваги та сімейного благополуччя.

***

Лікарі-педіатри — справжні феї в білих халатах! У ваше професійне свято хочеться побажати невичерпного запасу душевних сил і побільше щасливих здорових дітей навколо, визнання ваших заслуг та відповідну нагороду за вашу працю.

****

Не існує професії більш важливої, ніж лікар, але і серед лікарів є ті, хто виділяється. І це педіатри. Саме ви зберігаєте здоров’я тих, хто важливий для нас найбільше — наших дітей. Вітаю з Днем Педіатра і хай всі ваші маленькі пацієнти одужують як можна швидше.

***

Педіатри, вітаємо вас з вашим професійним святом. Лікувати людей — одна з найважливіших професій, а лікувати дітей — це зберігати наше майбутнє. Бажаємо вам любові і благополуччя в родині, міцного здоров’я, гарною заробітною платою, нехай ваша праця приносить вам задоволення. Зі святом!

***

Вітаю з Днем педіатра та в цей чудовий свято хочу побажати завжди бути на варті здоров’я дитини, запобігати лихі хвороби і усувати тяжкі симптоми, турбувати про славне підростаюче покоління і дарувати діткам свою турботу, браво продовжувати свою діяльність і зберігати добрим світ для кожного чада.

***

Привітання у листівках

Раніше ми публікували церковний календар на грудень 2023 року.

Вас може зацікавити:

Святий Миколай прийде раніше: коли улюблене свято дітлахів у 2023 році

Коли будемо святкувати Трійцю в 2024 році: нова дата

В Україні з 1 вересня переходять на новий церковний календар: повний список святкових дат