RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Харківський "активіст" Кирило Яковець злив особисті дані родичів військового ЗСУ - блогер

Голова ГО "НОН-СТОП" Кирило Яковець опублікував особисті дані членів родини українського військового журналіста Сергія Дрозда, який захищає країну на фронті, ймовірно у помсту за журналістське розслідування про вимагання грошей від Яківця та ГО "НОН-СТОП".

Про це заявив публіцист, блогер та військовий експерт Кирило Данильченко у блозі на "Цензорі".

"Почитав розслідування Дрозда на "Цензорі" про ГО "НОН-СТОП" і бандитського адвоката Яківця. Там ГО, яке кримінал використовує як торпеду для рейдерських атак і рішалова. "Активісти", купа заяв до органів, дзвінки мутних типів, питання щодо лісу та будівництва, влазили в евакуацію автомобілів у столиці, автобуси зі спортсменами поговорити за політику та "підтримати президента", коли не вийшов віджим підприємства. Мало хто знає, що Яковець потім злив дані батьків Дрозда у відкриті джерела – ніби помстився. Вони, щоправда, живуть за кілька десятків кілометрів від селища Гроза, куди нещодавно прилетіло на поминки "Іскандером", - повідомив автор блогу.

За його словами, Яківець як адвокат захищає харківського бандита Володимира Манукяна, у злочинному світі відомого, як "Мантус": "Він - подільник Саркісяна, а це бандос з ДНР, з Єнакієвого, навіс "Горлівський". Власник шахт, компаній і великого бізнесу в ДНР. Паралельно організатор вірменського батальйону - нещодавно пішла хвиля нацбатів (чувашський, татарський) у РФ, то в "республіках" підхопили", - продовжує блогер.

Кирило Данильченко розповів про розкрадання "гуманітарки" компанією, яка належить Манукяну: "В Україні ж відмивали "гуманітарку" — відправляли на переробку зерно, що "не для продажу", потім реалізовували продукти до колонії "64" у Полтаві, і потім на цьому варили гроші. Компанія "Маре груп" займалася. Потім у її голови знайшли печатки компаній Манукяна. У нього через прокладки ще всякі в Чехії благодійні фонди... Якось з початком війни Манукян 1982 року народження виявився непридатним до служби, заборона покидати Україну його не торкнулася, і з країни виїхав. Те, що він виходить фігурантом справи, і як мінімум через печатки, свідок, йому не завадило", — вважає публіцист.

Військовий експерт вимагає, щоб правоохоронні органи розслідували дії Яковця та Манукяна.

Кирило Яківець – харківський адвокат та голова ГО "НОН-СТОП". Громадська організація надає юридичні слуги, як "відкосити" від служби в армії, сам Яківець, за даними журналістських розслідувань, мотивує відмову від служби в армії під час війни тим, що доглядає хворого батька, хоча з ним не живе. Також журналісти викрили ГО "НОН-СТОП" у готовності до виконання платних замовлень, у тому числі проти державних органів.