RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Де в Україні пройдуть снігопади: карта погоди 22 листопада

У середу, 22 листопада, в Україні очікується зимова погода у більшості областей. Вночі та вдень прогнозують морози, у деяких регіонах сніг.

Про це свідчать дані погодного радара Ventusky.

Читайте також: Приготуйте теплі речі: якою буде погода в Україні на початку грудня

Так, морозне повітря охопить більшість областей, тільки у південних регіонах та частково на заході стовпчики термометрів перебуватимуть у діапазоні від +3° до +7° С.

За даними погодного радара, у низці регіонів можливі опади у вигляді снігу та мокрого снігу, у південних областях місцями дощі, у центрі та на півночі - сніг.

Близько 8.00 ранку 22 листопада сніг буде спостерігатися у Тернопільській, Рівненській, Житомирській, Вінницькій областях. Також слід чекати снігу у Київській, частково Чернігівській, Кіровоградській, Черкаській, частково Запорізькій та Дніпропетровській областях. Окрім того, засніжить у Львівській області, на Прикарпатті.

Станом на 14.00 інтенсивність та масштаб поширення сніжної погоди зменшиться. Сніг йтиме лише частково у Житомирській, Вінницькій, Чернівецькій, Закарпатській області. Сніжитиме частково у Київській, Кіровоградській, Черкаській, частково Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Станом на 17.00 сніг спостерігатиметься локально у Вінницькій області, Чернівецькій, Закарпатській, Львівській області. Сніжитиме частково у Кіровоградській, Черкаській області. Продовжиться частково у Полтавській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Станом на 20.00 сніг надалі йтиме частково у Вінницькій, Чернівецькій, Закарпатській, Львівській області. Також сніжна погода очікується надалі у Кіровоградській, Черкаській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Нагадаємо, дослідження вчених у США показало, що Земля зараз знаходиться на ранній стадії надзвичайної кліматичної ситуації. До 2030 року рівень глобального потепління перевищить 1,5 ° C, тому людству буде важче адаптуватися до наслідків зміни клімату: сильної спеки, посухи та повеней.

  • Вас також може зацікавити:

Захід України засинає першим снігом: вражаючі фото та відео

Аномальне потепління в Україні посилиться: кліматолог дала прогноз погоди на зиму

Аномальний грудень: яка погода очікується в Україні наприкінці року