RU  UA  EN

Понеділок, 8 липня
  • НБУ:USD 40.39
  • НБУ:EUR 43.45
НБУ:USD  40.39
Суспільство

Новини

8 липня

7 липня

5 липня

Всі новини

Попереду ще багато цікавого: Гуменюк прокоментувала своє "звільнення"

Начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк не звільнялася зі своєї посади.

"Апостроф" в одному матеріалі розповідає, з чого почалася історія "звільнення" Наталії Гуменюк.

3 грудня о 10:14 Наталія Гуменюк у своєму Facebook оприлюднила "інтригуючу" публікацію, через яку користувачі соціальних мереж почали припускати, що офіцерка звільнилася з посади у Силах оборони півдня.

Читайте також: Керівником Держспецзвʼязку став командир ударної роти БПЛА: хто такий Юрій Мироненко, фото

"Коли попереду багато цікавого... а хтось там вангував, що Гуменюк фсьо... правда в тому, що Гуменюк дійсно фсьо по силах (орфографія та пунктуація автора збережені - ред.)", - написала Гуменюк у своєму Facebook.

Користувачі у коментарях почали дякувати військовослужбовиці за її роботу та зазначили, що їм не вистачатиме керівниці пресцентру в етері телемарафону. Гуменюк міттєво під дописом відреагувала та зазначила, що вона продовжує працювати у Силах оборони. Офіцерка закликала підписників більш уважно прочитати її допис.

В особистій інформації у Facebook вказано, що Наталія Гуменюк працює у пресслужбі Морської охорони ДПСУ та Об'єднаному пресцентрі Сил оборони, через що деякі ЗМІ почали поширювати інформацію про те, що офіцерка перевелася до Держприкордонслужби.

За даними "РБК-Україна", офіцерку приблизно тиждень тому перевели на "інший напрямок". Сама Наталія Гуменюк у коментарі журналістам не підтвердила інформацію про звільнення чи переведення з прес-центру Сил оборони Півдня.

У коментарі "Суспільному" Наталія Гуменюк зазначила, що її допис у Facebook неправильно зрозуміли. Хоча раніше, за словами журналістів, речниця розповідала, що її переводять в межах прикордонної служби.

"Водночас два джерела у Генштабі і Міноборони сказали нам, що її звільнять з посади очільниці пресцентру. Причиною назвали те, що вона забагато на себе бере. Йдеться про обмеження, які вона накладає на роботу журналістів", - йдеться у дописі "Суспільного".

Раніше ми розповідали, що Зеленський звільнив заступників командувача Нацгвардії.

Вас може зацікавити:

Скандальне звільнення командувача ССО: у Зеленського дали пояснення

Залужний також може дізнатися з новин про власне звільнення: чим небезпечні політичні маневри влади

Зеленський звільнив командувача Медслужби ЗСУ: хто замінив Тетяну Остащенко