RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Не тільки в спортзалах: в мережі показали відео перевірок ТЦК у Львові та Одесі

У той час, як Верховна рада продовжує роботу над проектом закону щодо мобілізації, працівники ТЦК посилюють свої рейди до місць скупчення людей.

Про це повідомляють численні ТГ-канали.

Читайте також: Скандальний рейд ТЦК у Косино: стало відомо, скільки затримано ухилянтів

На цей раз під прицілом територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки опинились громадські місця таких міст, як Львів та Одеса.

У Львові представники ТЦК навідались у торгово-розважальний центр"Форум", що у центрі міста. На відео видно, що вони спілкуються з кількома молодими людьми, однак паніки серед відвідувачів ТЦ не спостерігається.

В Одесі ТЦК також здійснило облаву на торгово-розважальний центр, а ще на спортивний зал, однак назв цих громадських місць не вказано. Натомість на відео видно, як військовослужбовці розосередились по залу ТЦ, у пошуках "жертв" повісток.

У спортивному ж залі Одеси, ТЦК зустріли непривітно, однак це не завадило їхній роботі.

Раніше ми писали про те, як у Львівській області псевдовійськовий влаштував розбірки зі священником і погрожував йому повісткою.

  • Вас також може зацікавити:

Мобілізація не для всіх: у "ПриватБанку" не назвали, скільки "забронювали" чоловіків-працівників фінустанови

Родини йдуть на цинічні кроки: адвокат розповіла про "модну", але недієву схему ухилення від мобілізації

"Без призову невмотивованих доведеться здатися": в ТЦК пояснили, як буде проходити посилена мобілізація

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З 24 лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.