RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Прості та корисні: ТОП-4 новорічних лайфхаки

Експерти поділилися незамінними порадами для господинь у приготуванні до різдвяно-новорічних свят, адже в цей час необхідно і ялинку оздобити, і будинок прибрати, і приготувати святковий стіл.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Як зберегти бульбашки у відкритому шампанському: два лайфхаки

Швидке очищення цитрусових

У новорічні свята дуже часто господині накуповують цитрусові. Якщо на свята рядні встигають з'їсти вагон і маленький візочок мандаринів, то є чудовий спосіб, як легко очистити ці фрукти. Є спеціальний підхід. Для цього треба лише зрізати верхню і нижню шкірку мандарина, не доторкаючись до м'якоті, після чого розірвати її, потягнувши у різні боки.

Як зробити ялинку казковішою

Якщо ялинка не надто густа й розкішна, є гарний спосіб зробити новорічне дерево справді казковим. Для цього треба додати на дерево ще одну гірлянду, проте більшого чи меншого розміру порівняно з тією, що вже є (вони продаються з різними розмірами). Так ялинка здаватиметься об'ємнішою і ще чарівнішою.

Аромат Нового року

Якщо ви поставили штучну ялинку чи проводите Новий Рік без неї взагалі, то новорічну атмосферу можна легко створити, наповнивши будинок прекрасним ароматом ялини. Для цього треба придбати будь-яку хвойну ефірну олію чи суміш, щоб аромат був особливим. Її бажано нанести на якусь глиняну поверхню. Можна для цієї мети придбати ялинкову іграшку чи інший новорічний декор з глини. Ефект буде вражаючий.

Як вберегти ялинку від кота

Тим, у кого вдома мешкає маленький шкідник, який чекав, щоб вполювати іграшки з ялинки, то ця порада стане вам в нагоді. Щоб кошенята не хотіли вилазити на новорічне дерево, зовсім нема необхідності приклеювати ялинку до стелі. Треба лише повісити на нижні гілки ялинки цікаву й безпечну іграшку. Тоді пухнастик перестане на неї залазити, а гратиметься тим, що є. Щоб іграшки раптом що не постраждали, краще купувати пластикові.

Раніше експерти МОЗ України розповіли, які ялинки можуть бути небезпечними для дому.

  • Вас також може зацікавити:

У мережі показали лайфхак з олівцем, який допоможе швидко розплутати гірлянду: відео

Традиційна українська страва на Святвечір: як приготувати солодкі пісні пампухи

Як вибрати якісну штучну ялинку до зимових свят: ключові моменти