Лайм

У мережі показали лайфхак з олівцем, який допоможе швидко розплутати гірлянду: відео

Спробуйте цей простий спосіб

Середина грудня - саме час прикрасити ялинку до Різдва та Нового року. Але розплутування гірлянди може виявитися трохи клопітким завданням. Виявивши трохи терпіння та систематичний підхід, ви зможете полегшити цей процес. У мережі поділилися лайфхаком, як розплутати гірлянду без зайвих нервів.

Читайте також: Як вибрати якісну штучну ялинку до зимових свят: ключові моменти.

Фото: pexels.com

Оберіть чисте та просторе місце, де ви зможете безперешкодно розкласти гірлянду. Підійде стіл чи підлога. Уважно огляньте гірлянду та постарайтеся визначити місця, де вона найбільше заплуталася. Іноді може бути кілька вузлів або скруток.

Візьміть гірлянду за один кінець і обережно струсіть її, щоб розгалуження вільно впали. Це допоможе знайти деякі заплутані секції. Якщо є якісь очевидні петлі, спробуйте розділити їх.

Якщо це довга гірлянда, починайте її розплутувати від розетки або адаптера. Сантиметр за сантиметром розділяйте секції пальцями та використовуйте олівець, щоб підчепити та відсунути найпроблемніші ділянки. Повертайте гірлянду під час роботи, а олівець дасть вам доступ до різних кутів, полегшить виявлення та розплутування вузлів.

Читайте також: Як і коли святкувати Різдво у 2023 році: українські традиції не змінилися.

Розплутування гірлянди може зайняти час, тому наберіться терпіння. Не тягніть занадто сильно, оскільки це може призвести до поломки або пошкодження прикраси.

Щоб запобігти заплутуванню у майбутньому, зберігайте гірлянду обережно. Використовуйте контейнер для зберігання або оберніть циліндричний предмет, наприклад картонну трубку, щоб гірлянда не заплуталася.

Цікаві новини для вас:

У чому зустрічати Новий рік-2024: щасливі кольори та модні фасони суконь.

Українські традиції на Різдво: які 12 страв мають бути обов'язково на святковому столі.

Як зустрічати Новий рік 2024, щоб залучити удачу: "улюблені" кольори Дракона.

Новини партнерів

Читайте також

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним

Стейк із молодої капусти – сезонна страва: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати стейк із молодої капусти з грибами та курячим філе, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом